Ondernemingsplan opstellen

Het opstellen van een ondernemingsplan is niet altijd eenvoudig. Bovendien neemt het vaak veel tijd in beslag. Toch is het belangrijk om een nauwkeurig plan op te stellen zodat u als ondernemer een realistisch beeld krijgt van uw situatie en van de mogelijkheden. Daarnaast geeft het investeerders en banken een goed inzicht in uw onderneming en het toekomstperspectief. Onze adviseurs weten precies waar een goed ondernemingsplan aan moet voldoen. Met hun expertise helpen zij u hier dus graag mee.

Haalbaarheidsonderzoek uitvoeren

Wilt u een ondernemingsplan toetsen, een onderneming opstarten of uw onderneming uitbreiden? Wij analyseren graag samen met u de slagingskansen van uw onderneming. Dit doen we door de markt voor u in kaart te brengen. Hiermee bespaart u onnodige kosten of behoeden we u van een verkeerde investering.

Sparringpartner

Onze adviseurs van BizAdvisor beschikken over jarenlange kennis van verschillende sectoren. Ze hebben bovendien een sterke financiële achtergrond. Hierdoor zijn wij in staat uw ideeën helder voor ogen te krijgen of uw onderneming in de juiste richting te loodsen. Bij ons bent u in goede handen.

Ondernemen over de grens

In samenwerking met IntEnt begeleiden wij ondernemers die in Marokko een bedrijf willen opzetten. We bieden gezamenlijk hulp bij het opstellen van een ondernemingsplan, marktonderzoek en implementatie. Ons team werkt als een geoliede machine en hier plukt u de vruchten van.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.